• Tel: + 32 9 296 45 20
  • Fax: + 32 9 296 45 21
  • Email: info@micrelec.be
  • Openingsuren: 08:30 - 17:00
  • Helpdesk: + 32 9 296 45 25

De uitrusting van een tankstation met bediening

De kracht van een tankstation met bediening ligt ongetwijfeld in de extra service die u aan de klanten kan verlenen.
Het afrekenen gebeurt via de betaalterminal buiten, of met een eenvoudig kassasysteem zonder uitgebreide retail functionaliteiten.
Aangezien u vaak op de piste te zien bent komt ook een afstandsbediening voor het vrijgeven van de pompen goed van pas.

Micrelec levert volgende essentiële apparatuur voor het tankstation met bediening.

De Micrelec site controller: performant én betrouwbaar, met bewezen dienst van meer dan 25 jaar op tankstations in heel Europa! Overtuig uzelf, en bekijk hier welke features onze site controller zo gegeerd maken.

De Micrelec outdoor payment terminals: In een tankstation met bediening kan cash betaald worden aan de pomphouder. Meestal verwacht de klant echter ook de mogelijkheid om met verschillende types bank- of kredietkaarten te kunnen betalen. Kijk hier hoe de Micrelec outdoor payment terminals uitgerust zijn om uw klanten optimaal van dienst te zijn.

Het Micrelec MT-1 tankgauging system: Het perfecte voorraadniveau is essentieel voor uw business. Micrelec garandeert u de meest correcte brandstofpeilingen. Lees hier meer over het Micrelec MT-1 tankgauging system.

De Micrelec afstandsbediening voor de vrijgave van de pompen, onafhankelijk van de plaats waar u zich op dat moment bevindt.

Micrelec Petrol 24/7 alarm management systeem: Elk systeem, elk apparaat kent zo z’n haperingen. Ook verkeerde handelingen van de consument kunnen tot storingen leiden, denk maar gewoon aan een slecht ingehaakt pistool. Lees hier hoe u elke mogelijke storing op uw station heel snel en efficiënt kan behandelen.