• Tel: + 32 9 296 45 20
  • Fax: + 32 9 296 45 21
  • Email: info@micrelec.be
  • Openingsuren: 08:30 - 17:00
  • Helpdesk: + 32 9 296 45 25

De uitrusting van een onbemand tankstation

Aangezien het tankstation moet functioneren zonder toezicht, is het noodzakelijk dat het is uitgerust met betrouwbare apparatuur.

Micrelec levert volgende onontbeerlijke apparatuur voor het onbemande tankstation:

De Micrelec site controller voor onbemande stations: performant én betrouwbaar, met bewezen dienst van meer dan 25 jaar op tankstations in heel Europa! Overtuig uzelf, en bekijk hier welke features onze site controller zo gegeerd maken.

De Micrelec outdoor payment terminals: Op het onbemande station kan enkel betaald worden met betaal- of kredietkaarten of met cash in een biljettenautomaat. Een defect hieraan zorgt onvermijdelijk voor heel wat verlies aan omzet en klanten. Kijk hier hoe de Micrelec outdoor payment terminals uitgerust zijn om dit risico tot het minimum te beperken!

Het Micrelec tankgauging system. Het perfecte voorraadniveau is essentieel voor uw business. Micrelec garandeert u de meest correcte brandstofpeilingen. Lees hier meer over het Micrelec tankgauging system.

Het Micrelec Petrol 24/7 alarm management system. Elk systeem, elk apparaat kent zo z’n haperingen. Ook verkeerde handelingen van de consument kunnen tot storingen leiden, denk maar gewoon aan een slecht ingehaakt pistool. Hoe kan u dit echter monitoren als niemand op het station aanwezig is? Uw oplossing ligt in Micrelec Petrol 24/7. Lees hier hoe u elke mogelijke storing op uw station heel snel en efficiënt kan behandelen.